top of page

Over MOVE

LOWRES-Margriet-31_edited_edited.png
Oprichtster
Margriet Visser

 In de afgelopen jaren heb ik veel  ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in diverse branches.  Ik heb mij bezig gehouden met arbeidsbemiddeling, PR, Marketing en in de afgelopen laatste jaren ben

ik werkzaam geweest in re-integratie spoor 1, 2, 3 en loopbaanbegeleiding. 

Ik heb meters gemaakt in uitvoerend werk, maar ook in het aansturen en coachen van teams. Een brede ervaring en deze zet ik graag in bij de ondersteuning van bedrijven en medewerkers bij mobiliteitsvraagstukken.

Hierbij wil ik van toegevoegde waarde zijn. Mensen bewegen om zelf tot andere keuzes te komen. Beweging veroorzaken door inzicht te geven via ACT (Acceptance and Commitment Therapy)E-assessments, de Vijf pijlers van Werkgeluk en gesprekken. Maar ook door letterlijk te bewegen met coach wandelingen.

Ik wil geen losse  opdracht uitvoeren, maar zoek altijd de samenwerking met alle betrokken partijen. 

Kenmerken van mijn werkwijze? Ondersteunen waar nodig, iemand het zelf laten doen waar het kan.  Pragmatisch, met humor, open en eerlijk.

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Twitter Icon

Ik geloof sterk in samenwerking. Dit is dan ook de reden dat ik in projecten soms samenwerk met andere zelfstandigen die vanuit hun persoonlijke ervaring en opleiding deskundig zijn op bepaalde vakgebieden en mij en mijn dienstverlening aanvullen. Op deze manier bieden we samen een zo breed mogelijke vorm van ondersteuning en begeleiding aan.

Zo werk ik samen met Jacobus Okkema en zijn bedrijf ColourfulWe. Jacobus is een ervaren trainer op het gebied van drijfveren en daarnaast zeer bekwaam in het uitvoeren van vitaliteitsprogramma’s. Met zijn  enthousiaste aanpak weet hij veel mensen te bewegen in een passende richting.

Verder werk ik samen met Ammerens van der Touw. Zij is een bevlogen vakvrouw die als missie kent om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezonder, bevlogen en zinvol leven, met minder negatieve stress. Hierbij gelooft zij in persoonlijke en integrale dienstverlening op maat om een succesvol en duurzaam resultaat te realiseren.  

alifestyle-groot.webp
bottom of page