top of page
"Toegevoegde waarde tegen een tarief op maat."

1

2

3

In een voorstel met plan van aanpak, worden deze wensen opgenomen. Een voorstel op maat dus. En op deze manier weten we allemaal wat er is afgesproken en kunnen we samen werken aan een mooi eindresultaat.

De begeleiding van je medewerker gaat van start, waarbij jij als werkgever voortdurend op de hoogte wordt gehouden van de activiteiten en de resultaten. MOVE Loopbaan in Beweging wil graag van toegevoegde zijn. Waar het nodig is, zijn wij aanwezig. Daar maken we samen goede afspraken over. 

Bedrijf

  • Je medewerker lijkt niet (meer) gelukkig in het werk?

  • Je medewerker meldt zich regelmatig voor korte tijd ziek?

  • Je moet reorganiseren en je wilt medewerkers ondersteunen in de zoektocht naar ander werk?

  • Het eigen werk van de medewerker is niet meer passend en je   wilt ondersteunen in de zoektocht naar ander passend  werk? 

MOVE Loopbaan in Beweging is jouw toegevoegde waarde bij Loopbaanbegeleiding, Werkgeluk, Outplacement en Re-

integratie. Als Werkgelukdeskundige kijk ik verder dan achtergrond

en drijfveren. Hoe wordt een medewerker gelukkig in jouw bedrijf of een ander bedrijf en hoe blijft de medewerker gelukkig! 

We maken eerst kennis en bespreken de situatie en de wensen van begeleiding uitgebreid. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Hoe helpt MOVE Loopbaan in Beweging jou verder?

- Ammerens van der Touw, oud collega
“Margriet is een deskundig en professioneel adviseur. Ze hanteert een pragmatische insteek waarmee ze haar cliënten op een positieve manier motiveert en in beweging brengt!”  
bottom of page