top of page
"Alleen in beweging kun je sturen."

1

2

3

4

Door middel van persoonlijke begeleiding op maat. Geen mens is tenslotte hetzelfde.  Zie MOVE Loopbaan in Beweging hierbij als jouw toegevoegde waarde. Waar het nodig is, wordt iets ingezet. Daar maken we samen goede afspraken over.

We maken eerst persoonlijk kennis en bespreken uitgebreid jouw persoonlijke situatie en jouw wensen van begeleiding. Dan stellen we een voorstel op met een plan van aanpak, waarin we deze wensen van begeleiding hebben opgenomen. Een traject op maat dus!

Vind je het bijvoorbeeld lastig om te netwerken of sollicitatiebrieven op te stellen, MOVE Loopbaan in Beweging voert dit voor je uit en ondersteunt je in het proces dit later zelf uit te kunnen voeren.​

Of misschien weet je helemaal nog niet wat voor werk nu passend voor je is. of waar je gelukkig van wordt. Dan starten we met een talentenscan, beroepskeuze scan of werkgeluk scan en bespreken we uitgebreid welke richting het beste past bij jou en je huidige situatie.

  • Vraag jij je af waarom je al zolang jouw werk doet, terwijl je eigenlijk iets anders had willen worden?

  • Raak jij je baan kwijt en ben je op zoek naar ander werk?

  • Ben je ziek en heeft je werkgever geen passend werk meer?

  • Twijfel je of je nog wel gelukkig bent in je werk? 

MOVE Loopbaan in Beweging is jouw toegevoegde waarde bij Loopbaanbegeleiding, Werkgeluk, Outplacement en Re-integratie.

Assessments maken onderdeel uit van al mijn trajecten en als Werkgelukdeskundige en ACT coach  kan ik met jou verder kijken dan je drijfveren. Wat maakt je gelukkig in je werk en hoe bereik je dit!

Medewerker

Hoe helpt MOVE Loopbaan in Beweging jou verder?

- Ammerens van der Touw, oud collega
“Margriet is een deskundig en professioneel adviseur. Ze hanteert een pragmatische insteek waarmee ze haar cliënten op een positieve manier motiveert en in beweging brengt!”  
 -
bottom of page